Pjanić: Džeko ima pozitivno mišljenje o Romi

Roma želi Džeku, no City "zateže"

Pjanić: Džeko ima pozitivno mišljenje o Romi

A. Beganović

Fudbaleri aktuelnog italijanskog viceprvaka Rome nalaze se na pripremama u Melbourneu gdje su danas u okviru International Champions Cupa odigrali susret sa Realom.

U regularnih 90 minuta nije bilo golova, pa su o pobjedniku odlučivali jedanaesterci. Roma je slavila sa 7:6, a siguran s bijele tačke za rimsku ekipu bio je i naš Miralem Pjanić.

Odmah nakon susreta bosanskohercegovački reprezentativac dao je izjavu za italijanske medije u kojoj se osvrnuo i na eventualni dolazak Edina Džeke u Romu.

"Ne moram Džeku uvjeravati, on već mnogo toga zna o Romi. Nadam se da će doći. On ima vrlo pozitivno mišljenje o Romi i vidjet ćemo šta će se dogoditi u narednim danima", izjavio je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, čelnici Rome i Manchester Cityja obavili su jednu rundu pregovora vezanih za transfer našeg napadača, no dogovor nije postignut, a nije ni na vidiku pošto Građani traže ogromnu svotu novca na ime obeštećeenja iako Džeku već duže vrijeme drže na marginama ekipe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti