Pjanić: Garcia mnogo važnosti pridodaje veznom redu

Bh. veznjak o svom treneru

Pjanić: Garcia mnogo važnosti pridodaje veznom redu

Veznjak Rome i fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nedavno je pred sami početak Mundijala produžio ugovor sa svojim sadašnjim klubom do 2018. godine. 

Sjajni 24-godišnji odlučio je stati u redovima kluba sa Olimpica iako su za njega interes pokazivali Manchester United, Tottenham, PSG, a spominjala se i Barcelona. 

"Ja želim osvajati titule i gledati navijače kako se tome raduju i u tome uživaju. To je moj naredni cilj", rekao je veznjak Rome. 

Mali Princ je ponosan na svoj nadimak.

"Znam za moj nadimak među navijačima, i jako sam ponosan na njega. Ja igram radi zabave, kako bi navijači imali u čemu uživati", istakao je popularni Mire.

Bivši fudbaler Lyona u treneru Rudyju Garciji vidi nekoga ko je jako bitan faktor za napredak u njegovoj igri. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Garcia mnogo važnosti pridodaje veznom redu, i on je jedan od razloga zbog kojeg sa na centru igrališta", rekao je Pjanić.

Pjanić je u prošloj sezoni odigrao 35 utakmica u dresu Rome, te dao šest golova i asistirao za još toliko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.