"Pjanić je prošlost, ali ne shvatam teške riječi navijača"

Luciano Spalletti o odlasku Pjanića

"Pjanić je prošlost, ali ne shvatam teške riječi navijača"

M. Šljivak

Luciano Spalletti, trener Rome, komentarisao je prelazak Miralema Pjanića u Juventus.

Ovaj stručnjak tvrdi da je bh. fudbaler ispao vrlo korektan i da mu nema šta prigovoriti oko transfera.

"Pjanić je pametan i pošten momak. Nije se bunio na moje odluke, čak i kada je meč počinja s klupe. Nažalost, kada nešto piše u ugovor, na to ne možemo utjecati. Rastali smo se korektno", rekao je Spalletti, te je dodao:

"Pozvao me je i saopštio mi odluku da ide u Juventus. Cijenim to i ne mogu prihvatiti napade navijača na njega i porodicu. Za nas je Pjanić prošlost i okrećem se izgradnji tima za narednu sezonu", istakao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je u ponedjeljak potpisao petogodišnji ugovor sa Starom damom, a Vučica je na transferu zaradila 32 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi