"Pjanić je zainteresovan za prelazak u Arsenal"

Italijanski novinar Emanuele Giulianelli tvrdi

"Pjanić je zainteresovan za prelazak u Arsenal"

M. Šljivak

Miralem Pjanić često se u posljednje vrijeme spominje kao potencijalno pojačanje londonskog Arsenala.

Iako je tek prošlog ljeta stigao u redove Stare dame, Pjanić ima želju da se okuša u Premiershipu i navodno je spreman obuću dres Topnika.

To je potvrdio i italijanski novinar Emanuele Giulianelli, koji tvrdi da je Pjanić veoma zainteresovan za prelazak na Emirates.

"Pjanić je veoma zainteresovan za prelazak u Arsenal. Želi se okušati u Premier ligi i vjerujem da će preći u junu tamo. Ako Arsene Wenger ostane menadžer, Pjanić će sigurno doći kao zamjena za Santija Cazorlu", istakao je Giulianelli.

Bh. reprezentativac ove sezone igra izuzetno dobro u redovima italijanskog prvaka. Iako se još uvijek nije najbolje uklopio u tim uspio je da postigne šest golova i da upiše čak devet asistencija u 21 odigranoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama je Pjanića proteklog ljeta platila Romi čak 32 miliona eura.

Ranije je interes za bh. veznjaka od engleskih timova pokazivao Manchester United, ali do dogovora nije došlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi