Pjanić: Jedva čekam da se vratim u Romu
Foto: EPA

Pjanić: Jedva čekam da se vratim u Romu

E. Škorić

 Miralem Pjanić jedva čeka da se priključi Romi i da se krene pripremati za novu sezonu.

"Potpisao sam četverogodišnji ugovor s Romom i sada jedino što želim je da se vratim tamo. Uskoro počinje nova sezona u kojoj igramo Ligu prvaka, a u domaćem prvenstvu želimo napraviti što veći uspjeh", rekao je Pjanić.

On se osvrnuo i na Svjetsko prvenstvo u kojem je po prvi put nastupala bh. reprezentacija, ali se nije uspjela plasirati u drugi krug. Pjanić je prvenstvo završio golom protiv Irana.

"Sada kada se sve završio, možemo reći da smo sretni iako je čudan osjećaj što smo ovako rano ispali, tako da nismo u potpunosti zadovoljni. Bez obzira na sve, zadovoljni smo zbog pobjede nad Iranom, što je veoma važno za nas", dodao je Pjanić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti