Pjanić: Juve sam izabrao ispred PSG-a
Foto: EPA

Imao ponudu iz Pariza

Pjanić: Juve sam izabrao ispred PSG-a

M. Šljivak

Miralem Pjanić nedavno je priznao kako je imao ponudu minhenskog Bayerna prije 10 godina, a sada je otkrio i da ga je želio PSG i to prošlog ljeta.

Pjanić, koji je karijeru počeo u francuskom Metzu, ove sezone igra izuzetno dobro. Juve je pred osvajanjem trofeja, a stvari su mogle po bh. veznjaka biti mnogo drugačije da je izabrao dres PSG-a prošlog ljeta.

"Istina je da su me tražili, bio sam u kontaktu s njima, ali sada imam ugovor s Juventusom i nemam želju otići iz Torina", istakao je Pjanić, te je ipak pohvalio PSG.

"PSG je sjajan klub. Protiv njih sam odigrao prvu profesionalnu utakmicu za Metz i toga ću se uvijek sjećati. Također, Park prinčeva je najbolji stadion na kojem sam igrao u Francuskoj", rekao je Pjanić.

Ove sezone bh. veznjak je odigrao 41 utakmicu u dresu Stare dame, a postigao je osam golova uz 13 asistencija.

Prethodno je sjajni reprezentativac BiH s dosta uspjeha igrao za Romu i Lyon.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije