Pjanić na najbolji mogući način čestitao majci rođendan

Pogodak posvetio majci

Pjanić na najbolji mogući način čestitao majci rođendan

A. Beganović

U zaostalom susretu 22. kola Serije A fudbaleri Rome su sa 4:2 savladali Parmu, a sjajnu partiju u dresu rimske momčadi pružio je naš reprezentativac Miralem Pjanić.

Pjanić je ponovo bio jedan od najboljih fudbalera susreta, a dobru partiju krunisao je asistencijom i pogotkom.

"Bitka za Scudetto još nije gotova. Profesionalci smo i mi ćemo se boriti do kraja. Sretan sam, ovo je vrlo važna pobjeda za nas, a pogodak posvećujem majci kojoj je danas rođendan", izjavio je Pjanić nakon susreta.

"Do produženja ugovora s Romom će doći, ali ne znam tačno kada. Trener zna da sam sada fokusiran samo na teren. Još ćemo razgovarati, treba vremena za obnovu ugovora, ali ponavljam, sretan sam ovdje", dodao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.