Pjanić: Naredne sezone ćemo uraditi velike stvari

Zadovoljan utakmicom protiv Tottenhama

Pjanić: Naredne sezone ćemo uraditi velike stvari

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa savladali su danas u pripremnoj utakmici ekipu Tottenhama sa 2:1.

Juve se nalazi na pripremama u Australiji, a danas su fudbaleri Stare dame odigrali prijateljski meč protiv Tottenhama. Aktuelni prvak Italije slavio je sa 2:1, a debitantski meč u dresu Juventusa odigrao je bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

"Mislim da je intenzitet utakmice bio jako dobar što je pohvalno za obje ekipe. Zadovoljan sam kako smo odigrali današnji meč i sretan sam što sam debitovao s pobjedom. S ekipom sam samo mjesec dana i još uvijek se uklapam. Ipak, kada cijeli tim bude na okupu vjerujem da ćemo u narednoj sezoni uraditi velike stvari", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je do prednosti stigao početkom utakmice golom Dybale. Drugi gol za Juve postigao je Benatia nakon asistencije Pjanića. Jedini gol za goste postigao je Lamela u 67. minuti utakmice.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi