Pjanić: Ništa nije izgubljeno, no moramo dobiti Fiorentinu

Nakon remija s Palermom

Pjanić: Ništa nije izgubljeno, no moramo dobiti Fiorentinu

A. Beganović

U okviru 19. kola italijanskog fudbalskog prvenstva Roma je na gostovanju remizirala s Palermom (1:1), te je tako dala priliku Juventusu poveća svoju bodovnu prednost.

Na dosta teškom gostovanju kod Palerma fudbaleri Rome nisu uspjeli slaviti, što je obradovalo navijače Juventusa, koji nakon 19. kola može Rimljanima pobjeći na velikih pet bodova.

Uprkos tome što su u dva posljednja susreta osvojili isto toliko bodova, veznjak Rome i naše reprezentacije, Miralem Pjanić, vjeruje da on i njegovi saigrači mogu do Scudetta.

"Do kraja prvenstva ima još mnogo i dalje smo veoma blizu Juventusu. Ako želimo nastaviti borbu za Scudetto u narednom kolu moramo upisati gostujući trijumf protiv Fiorentine", između ostalog je istakao Pjanić nakon sinoćnjeg susreta sa Palermom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.