Pjanić o sukobima: Sve je laž, ništa se nije dogodilo
Foto: EPA

Bh. veznjak tvrdi

Pjanić o sukobima: Sve je laž, ništa se nije dogodilo

M. Šljivak

Italijanski mediji dosta su u posljednje vrijeme pisali o sukobu u svlačionici Juventusa tokom finala Lige prvaka protiv Real Madrida u Cardiffu.

Navodno je Leonardo Bonucci imao žestoku raspravu sa Paulom Dybalom i Andreom Barzaglijem u poluvremenu utakmice, ali Pjanić tvrdi da nikakvog sukoba unutar tima nije bilo.

"Svašta sam pročitao, ali ništa od toga nije istina. Nadam se da će priče o sukobima prestati, jer se ništa nije dogodilo, osim što je trener Alllegri održao govor. Mi smo poraženi od protivnika koji je dokazao da je jači do nas", istakao je Pjanić.

Juventus je ovog ljeta ostao bez Leonarda Bonuccija, koji je pojačao redove velikog rivala Milana. Pjanić mu je poželio sreću.

"Leo je ovdje bio godinama. Izabrao je da ode i sasvim je normalno da igraži dolaze i odlaze. To je njegov izbor i ja mu želim sreću", istakao je Pjanić.

Bianconeri i u novu sezonu ulaze s velikim ambicijama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neće biti lako da ponovimo uspjehe iz prošle sezone. Borba za Scudetto će biti veoma teška. Rivali su jaki i sigurno je da titulu žele Milan, Roma, Napoli i Inter. Želimo ove godine osvojiti i Ligu prvaka", rekao je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi