"Pjanić ostaje moj prijatelj iako je otišao u Juventus"

Salah poštuje odluku našeg fudbalera

"Pjanić ostaje moj prijatelj iako je otišao u Juventus"

Fudbaler Rome Mohamed Salah je u izjavi za Sky Sport prokomentarisao transfer Miralema Pjanića u Juventus.

Egipćanin je istakao da poštuje odluku svog dojučerašnjeg saigrača i da mu želi sve najbolje.

"Miralem je donio odluku, a to je njegov lični izbor. Prešao je u Juventus i poštujem njegov potez, kao što bismo svi trebali. Bez obzira na to, Pjanić ostaje moj prijatelj i želim mu sve najbolje u budućnosti", rekao je Salah.

Ofanzivni fudbaler Rome osvrnuo se na nekoliko svojih saigrača, među kojim je i Edin Džeko, za kojeg je imao riječi hvale.

"Bit ćemo snažni u novoj sezoni. Vratio se Strootman, koji je fantastičan igrač željan pobjeda, čak i na treningu. Sada je bolji nego prije. Džeko je igrač koji je prošle sezone dosta promašivao, ali volim igrati s njim. On je taj koji uvijek pomaže ekipi, čak i kada ne zabija. Volim igrati s njim", rekao je Salah, a potom rekao nešto i o Tottiju:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti je Totti. Ne znam šta više reći osim toga. Ponosim se što igram s njim".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi