Pjanić: Pokazali su mi jednu fotografiju po dolasku u Juve
Foto: EPA

Velika sedmica za Pjanića

Pjanić: Pokazali su mi jednu fotografiju po dolasku u Juve

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prošlog ljeta je potpisao za Juventus, a sada može reći da ima osvojen Kup Italije i Scudetto.

Nakon Kupa, Juve je za vikend osvojio i Scudetto. Dupla kruna slavi se u Torinu i Pjanić je naravno sretan zbog prve titule.

"Ovo je definitivno bila velika sedmica za mene. retan sam zbog Scudetta, ovo je nagrada za sav trud ove sezone", rekao je Pjanić za Premium Sport, pa je dodao:

"Prvi dan kada sam stigao ovdje, predsjednik Andrea Agnelli mi je pokazao fotografiju tima koji je osvojio pet Scudetta i rekao mi je da želi šesti. Sada želimo i treći trofej u sezoni".

Iako u Rimu više nije omiljen, 27-godišnji nogometaš je poručio da Romi želi sve najbolje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Stvarno se nadam da će Roma osigurati drugo mjesto jer su imali sjajnu sezonu i gurali su čitav put. Ostat će u mom srcu, imam veliko poštovanje za njih", dodao je nekadašnji veznjak Lyona koji je za Juve odigrao 45 utakmica i postigao je osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi