Pjanić: Ponosan sam što sam dio ove ekipe
Foto: EPA

Oglasio se nakon poraza u finalu Lige prvaka

Pjanić: Ponosan sam što sam dio ove ekipe

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa doživjeli su težak poraz u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida rezultatom 4:1.

Stara dama je odigrala odlično prvo poluvrijeme nakon kojeg jre rezultat bio 1:1, ali u drugom poluvremenu je kraljevski klub potpio Juve. Real je postigao tri gola u nastavku i na kraju je slavio sa visokih 4:1, te je po 12. put u svojoj historiji osvojio titulu prvaka Evrope.

Miralem Pjanić je dobio veliko priznanje jer je uvršen u ekipu sezone od strane UEFA-e, no teško da to može biti utjeha za našeg reprezentativca. Da stvar bude gora Pjanić je zadobio povredu u ovoj utakmici i još uvijek se ne zna da li će biti spreman za meč protiv Grčke.

Naš vezni fudbaler danas stiže u Sarajevo gdje će odraditi dodatne preglede. Pjanić se jutors oglasio na svom Instagram profilu, te je poslao poruku svim navijačima Stare dame.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bilo je teško nakon utakmice. I sada je teško, ali sam ponosan što sam dio ove ekipe. U svakom takmičenju smo se borili do kraja, željeli smo sve titule donijeti kući, a ovaj posljednji je bio naš najveći san. Nažalost, nije sve završilo onako kako smo željeli. Siguran sam da će sljedeće sezone ova ekipa ponovo doći do finala i da će osvojiti ovaj trofej. Hvala svima za podršku tokom cijele sezone", poručio je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi