Pjanić poziva na strpljenje, Totti tvrdi: Džeko je odličan!

Džeko oduševio Tottija

Pjanić poziva na strpljenje, Totti tvrdi: Džeko je odličan!

Fudbaleri Rome prvenstvo u italijanskoj Seriji A otvorili su neočekivanim remijem sa Hellas Veronom (1:1). 

Svoje mjesto u prvoj postavi trenera Rudi Garcije našli su igrači bh. reprezentacije Edin Džeko i Miralem Pjanić, koji je nakon utakmice izjavio da u Romi moraju imaju strpljenja ako razmišljaju o osvajanju Scudetta.

"Nije lako pronaći pravo rješenje. Kao i svake godine je vrlo komplicirano, ali mi jednostavno moramo imati strpljenja. Jako je bitno da u narednim utakmicama podignemo tempo igre i sigurno će onda doći i rezultati", izjavio je Pjanić za tamošnje medije.  

S druge strane, Francesco Totti je u svom obraćanju medijima naglasio da je Edin Džeko napadač kakav je bio potreban Romi. 

"Džeko je zaista odličan igrač, baš takav je trebao Romi. Čini razliku na terenu, tehnički je izuzetno jak i mi ćemo pokušati da što više iskoristimo njegove kvalitete", istakao je Totti i potom dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naši ciljevi u ovoj sezoni su poznati i učinit ćemo sve da obradujemo svoje navijače. Istina, neće biti lako i zato ih molim da nas podrže i u teškim trenucima." 

Naredno kolo Serije A donijet će veliki derbi između Rome i Juventusa, koji se igra 30. augusta na stadionu Olimpico s početkom u 18:00 sati. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.