Pjanić preko Facebooka poslao poruku navijačima Rome

Karijeru nastavlja u Juventusu

Pjanić preko Facebooka poslao poruku navijačima Rome

E. Čaušević

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić jučer je potpisao petogodišnji ugovor sa aktuelni prvakom Italije ekipom Juventusa.

Pjanić je nakon pet sezona odlučio napustiti Romu, a navijači Vučice su mu zamjerili što je prešao u Juventus. Ipak, nakon što je uspješno prošao ljekarske pregleda i potpisao za Juve, Pjanić je preko zvanične Facebook stranice poslao poruku navijačima Rome.

"Jučer sam potpisom za Juvetus zatvorio važnu stranicu u svom životu, ne samo karijeri. U Romi sam proveo fantastične godine. Bio sam dječak kada sam stigao u Rim, a ovaj klub i grad je od mene učinio čovjeka i oca. Uvijek ću se sjećati trenutaka sa saigračima i navijačima, čak i sada kada počinjem novu avanturu", napisao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Rome su bijesni na Pjanića što je napustio Olimpico, te što je zatražio od čelnika kluba da prihvate ponudu ljutog rivala Juventusa. Ipak, Pjanić se u stilu zahvalio navijačim i saigračima sada već svoje bivše ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi