Pjanić prezadovoljan: Forza Juve!

Dao prvi intervju nakon potpisa

Pjanić prezadovoljan: Forza Juve!

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić danas je službeno postao novi fudbaler Juventusa.

Odmah po dolasku u Torino, Pjanić je dao intervju za službenu web stranicu Juventusa u kojoj je istakao da je presretan što je postao član Stare dame.

"Uvijek je bilo teško igrati protiv Juventusa jer je to jedan veliki klub koji ima sjajne navijače. Na ovom prelijepom stadionu u Torinu je drugačija atmosfera nego na ostalim terenima u Italiji, i zaista mi je drago što ću u budućnosti nositi crno-bijeli dres", rekao je Miralem Pjanić, te nastavio:

"Nadam se da ćemo zajedno proslavili mnogo uspjeha. Tu sam da pomognem i vjeujem da ćemo svi zajedno uživati. Želim svojim igrama na terenu dati mnogo razloga za zadovoljstvo navijačima na tribinama. Nadam se da ću igrati dobro, postići mnogo golova i da ćemo pobjeđivati zajedno. Forza Juve!".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Miralem Pjanić je sa Juventusom potpisao petogodišnji ugovor, a Roma je njegovom prodajom zaradila 32 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi