Pjanić propušta utakmicu sa Barcelonom

Nije se oporavio od povrede

Pjanić propušta utakmicu sa Barcelonom

Miralem Pjanić zbog povrede je bio primoran propustiti prijateljsku utakmicu sa Sportingom, a kako stvari stoje, neće biti ni u kombinacijama za okršaj sa Barcelonom.

Naime, bosanskohercegovački reprezentativac nije se posve oporavio od problema sa nožnim prstom,  pa će ga trener Rudi Garcia vjerojatno poštedjeti i utakmice protiv katalonskog kluba. 

Zanimljivo, Pjanić je jedan od igrača koje Barcelona namjerava angažovati u narednom periodu. Vezni igrač Rome ranije je obavio i razgovore sa trenerom Enriqueom, no službena ponuda na dresu tima iz Rima još uvijek nije stigla. 

Pjanić je uspješnu sezonu u dresu Rome najavio krajem prošlog mjeseca, kada je u prijateljskoj utakmici protiv Manchester Cityja sjajnim udarcem sa dvadesetak metara matiroa Caballera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.