Pjanić: Totti je legenda

Čestitao rođendan nekadašnjem saigraču

Pjanić: Totti je legenda

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su slavili protiv Dinama na Maksimiru sa ubjedljivih 4:0.

Igrač utakmice bio je Miralem Pjanić koji je postigao gol i uspisao jednu asistenciju. Nažalost, bh. reprezentativac je iz igre izašao nakon prvog poluvremena zbog manjih problema s povredom. Nakon utakmice Pjanić je izjavio da nije ništ ozbiljno, te da se nada da će biti spreman već za Empoli.

Poznato je da je Pjanić u nedjelju posjetio svoje bivše saigrače iz Rome u Torinu. Nakon sinoćnje utakmice Pjanić nije zaboravio čestitati 40. rođendan Francescu Tottiju.

"Totti je legenda fudbala. Ja mu od srca želim sve najbolje i nadam se da će još dugo vremena ostati u fudbalu", rekao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi