Pjanić u najboljem timu 1. kola Serije A

Odigrao sjajan meč

Pjanić u najboljem timu 1. kola Serije A

E. Čaušević

Ljubitelji italijanskog fudbala proteklog vikenda konačno su došli na svoje jer je počela nova sezona Serije A.

Od ove sezone očekuje se dosta uzbuđenja, te mnogi stručnjaci vjeruju da bi se borba za prvaka Italije konačno mogla zakomplikovati. Milan se dosta pojačao, dok je Napoli uspio sačuvati svoj tim. Favoriti su upisali pobjede u prvom kolu, no sezona je duga i sigurno je da nas očekuje dosta toga.

Juventus je na domaćem terenu savladao Cagliari sa 3:0, a jedan od boljih na terenu bio je bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je upisao fenomenalnu asistenciju kod drugog gola koji je postigao Dybala. Zbog toga bh. fudbaler se našao u timu kola po izboru Football Italije.

Tim 1. kola Serije A: Gianluigi Buffon, Andrea Conti, Daniele Rugani, Faouzi Ghoulam, Valter Birsa, Claudio Marchisio, Frank Kessie, Miralem Pjanić, Lorenzo Insigne, Mauro Icardi, Paulo Dybala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije