Pjanić u najboljem timu 19. kola Serije A

Bh. fudbaler se vraća u pravu formu

Pjanić u najboljem timu 19. kola Serije A

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su bez problema upisali nova tri boda na domaćem terenu pobjedom protiv Bologne sa 3:0, a sjajnu partiju odigrao je bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Stara dama je i dalje lider na tabeli Serije A, a nakon nešto lošijih izdanja odličan meč odigrao je Miralem Pjanić. Bh. reprezentativac se u izboru Football Italije našao u sastavu 19. kola italijanske Serije A.

Prema ovom portalu u najboljem timu proteklog kola našli su se Wojciech Szczesny (Roma), Lorenzo Tonelli (Napoli), Federico Fazio (Roma), Francesco Acerbi (Sassuolo), Andrea Conti (Atalanta), Remo Freuler (Atalanta), Alejandro Gomez (Atalanta), Ivan Perišić (Inter), Miralem Pjanić (Juventus), Ciro Immobile (Lazio), Gonzalo Higuain (Juventus).

Ovu su zaista sjajne vijesti za Pjanića koji se u posljednje vrijeme nalazi na udaru navijača Juventusa, ali i italijanske javnosti. Mnogi su poručili da je Pjanić zalutao u Juve, ali očito da je bh. fudbaler odlučio da im dokaže suprotno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi