Pjanić u najboljih 11 Svjetskog prvenstva

Whoscored.com odabrao

Pjanić u najboljih 11 Svjetskog prvenstva

E. Škorić

Nogometni portal, koji se bavi statistikama i analizama, odabrala je svojih najboljih 11 igrača Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Na spomenutom portalu, u jedanaestorki koja je prema njihovom izboru bila najbolja na Mundijalu, našao se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, iako su Zmajevi ispali u grupnoj fazi.

Na gol je 'postavljen' iskusni američki golman Tim Howard, u zadnjoj liniji su Aurier (Obala Slonovače), De Vrij (Holandija), Vlaar (Holandija) i Rodriguez (Švicarska). 

Nijemac Thomas Muller, Kolumbijac James Rodriguez i Brazilac Neymar čine društvo Pjaniću u veznom redu. U vrhu napada su Holanđanin Arjen Robben i Argentinac Lionel Messi.

Nema sumnje da bi ovakav tim pokorio svijet..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.