Pjanić u timu kola: "Jedan je od najboljih u Juventusu"

Priznanje za bh. fudbalera

Pjanić u timu kola: "Jedan je od najboljih u Juventusu"

Italijanski portal "Football Italia" uvrstio je Miralema Pjanića u idealni tim 15. kola Serije A.

Proteklog vikenda Pjanić je u duelu protiv Atalante upisao dvije asistencije i bio je jedan od zaslužnijih za trijumf Juventusa, a riječi hvale za njegovu igru imao je i portal "Football Italia" koji ga je uvrstio u najbolju postavu 15. kola. 

"Činilo se da je Pjanić posvuda na terenu i da kontroliše igru na sredini. On je jedan od najboljih igrača Juventusa", stoji u tekstu pomenutog medija.

Osim Pjanića, u idealnom timu kola još se nalaze: Reina, Silvestre, Rugani, Sandro, Zielinski, Hamšik, Nainggolan, Barreto, Ricci i Mandžukić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi