Pjanić: Uvijek gledam u golmana prije nego što šutnem

Nakon spektakularnog gola

Pjanić: Uvijek gledam u golmana prije nego što šutnem

Roma je u sklopu američke turneje poražena rezultatom 3:2 od Manchester Uniteda, a ovaj duel obilježio je spektakularan gol bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića.

"Vidio sam da je golman bio van linije i rekao sam Radji Nainggolanu

da mi brzo doda loptu. Moja noga je radila dobro, pa...Osjetio sam se inspirisanim i pokušao sam. Uvijek gledam u golmana prije nego što šutnem, ovoga puta je to prošlo i pogodio sam", rekao je Pjanić. 

Prije nekoliko dana sjajni bh. veznjak u redovima rimske Vučice zadivio Amerikance svojim umijećem šutiranja poput najboljih NFL kikera, pogodivši gol sa 50 metara (45 jardi). 

Vezista Rome nije bio pretjerano nezadovoljan utakmicom protiv protiv ekipa sa Old Trafforda.

"Klub je doveo nekoliko važnih igrača koji su došli u već kvalitetan tim. Za nas je bitno da stičemo iskustvo protiv jakih ekipa kao što je Manchester United. Siguran sam da ćemo proći dobro zahvaljujući svojoj gladi", dodao je fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine na kraju. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.