Pjanić: Važno je da smo pobjedom krenuli
Foto: EPA

Roma razbila CSKA

Pjanić: Važno je da smo pobjedom krenuli

E. Škorić
Teme:

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić sretan je zbog visoke pobjede Rome protiv CSKA Moskve.

Podsjetimo da je Roma s 5:1 razbila CSKA na Olimpicu.

“Bilo je važno da pobijedimo večeras i to smo napravili. Otvorili smo jako utakmicu, onako kako je trener i tražio od nas, te smo svaku priliku pretvorili u pogodak”, kazao je Pjanić, dodavši:

“Očekivali smo ovakav nastup jer smo ih od prve minute pritisnuli i dali smo im do znanja koliko smo kvalitetni”.

Roma dvije godine nije igrala u Evropi, a tri u Ligi prvaka. No, trenutno su vodeći u grupi smrti gdje igraju još Bayern i Manchester City.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Ovo je drugačije natjecanje i sve momčadi su pogodne za naš stil, jer u Seriji A se protivnici zatvore i teško je probiti njihovu odbranu. Igrali smo večeras protiv dobre ekipe, ali na kraju se činilo lako jer smo igrali sa dosta napora. Znamo da je ova grupa jako teška i pobjeda na početku nam je dobro došla”.

“Momčad je ista kao i prošle godine, ali sada imamo više alternativa i svakako želimo puno napraviti ove godine. Od utakmice do utakmice bit ćemo fizički jači i igrat ćemo još bolje”, istakao je bh. reprezentativac.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije