Pjanić: Volim zabavljati navijače i želim osvojiti Scudetto

Pjanić: Volim zabavljati navijače i želim osvojiti Scudetto

A. Beganović

Najvrijedniji bosanskohercegovački fudbaler i veznjak Rome, Miralem Pjanić, za italijanske medije je istakao da svojom igrom voli zabavljati navijače, te da je njegova najveća želja osvojiti Scudetto.

"Volim zabavljati navijače, uvijek se trudim igrati lijepo ali u isto vrijeme ta igra mora biti funkcionalna za tim, inače je beskorisna", za italijanske medije je izjavio bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Rome, Miralem Pjanić.

"Moja najveća želja je osvojiti titulu s Romom. Želim navijače vidjeti sretne i svaki dan naporno radim kako bi ostvario svoje želje", dodao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.