Pjanićev dolazak u PSG zavisi od Adriena Rabiota?

Francuski mediji pišu

Pjanićev dolazak u PSG zavisi od Adriena Rabiota?

Francuski mediji danas donose vijest da su PSG i Miralem Pjanić uspostavili kontakt i započeli pregovore oko njegovog prelaska na Park prinčeva.

Navodno se sastanak čelnika PSG-a sa Pjanićevim agentom održao nedavno i sve je prošlo u najboljem redu. Problem pri dovođenju bh. reprezentativca Parisu može predstavljati finansijski fair play, ali vodstvo francuskog šampiona ima rješenje.

Adrien Rabiot je mladi veznjak koji se vrlo ozbiljno dovodi u vezu sa prelaskom u Tottenham a njegovom bi prodajom u PSG-u oslobodili sebi mjesto za novo trošenje. Čak je i Roma pokazala interes za dovođenjem mladog Francuza.

Ukoliko se Rabiotov transfer obistini, Pjanić bi vrlo brzo mogao put Francuske gdje je već nastupao za Metz i Lyon.

PSG se već neko vrijeme zanima za našeg reprezentativca ali je i Miralem Pjanić u više navrata istakao kako je zadovoljan u Romi, ali da ne otpisuje ni mogućnost odlaska iz italijanske prijestolnice. Jedno je sigurno: Pjanićev dolazak u Paris uvjetovan je jednim dobrim izlaznim transferom sa Parka prinčeva.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.