Pjanićev novi ugovor prioritet je za Garcijinu Vučicu

Da li će reprezentativac BiH ostati na Olimpicu?

Pjanićev novi ugovor prioritet je za Garcijinu Vučicu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine jedan je od ključnih igrača rimske Vučice i bez ikakve sumnje jedan od najboljih veznjaka na Apeninima. 

Naš reprezentativac, uz Francesca Tottija vuče sve konce u Rominom veznom redu. Pjanić je ove sezone uz Rudija Garciju mnogo napredovao i postao igrač bez kojeg Francuz ne može ni zamisliti svoju igru. 

Upravo zbog toga Pjanićev ugovor je u posljednjih nekoliko mjeseci goruće pitanje za drugoplasiranu ekipu Serije A. Prema pisanju talijanskih medija, Garcija ne želi ni da razmišlja o mogućem odlasku Pjanića i želi oko njega graditi ekipu koja će naredne sezone pokušati osvojiti Scudetto i predstaviti se u što boljem izdanju u Ligi prvaka. 

Tako je Vučica prema pisanju talijanskih medija našem reprezentativcu ponudila novi ugovor, po kojem bi Pjanić godišnje zarađivao 2.5 miliona eura, plus bonusi. Pitanje je da li će Pjanić pristati na te uslove, a Roma mora brzo djelovati, jer broj evropskih velikana koji žele Pjanića, raste iz dana u dan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.