Pjanićev vrisak pokazatelj nemoći protiv genijalnog Messija

Reakcija govori sve

Pjanićev vrisak pokazatelj nemoći protiv genijalnog Messija

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je u susretu sa Barcelonom imao ogromnih problema sa čuvanjem Lionela Messija.  

Barcelona je u 5. kolu grupe E Lige prvaka pregazila Romu sa visokih 6:1, a to je bila prva utakmica koju je Lionel Messi počeo od prve minute nakon što se oporavio od povrede.

Briljirao je argentinski čarobnjak u susretu sa Romom, kojoj je bez većih problema postigao dva gola, te se u nekoliko navrata istakao sjajnim driblinzima, potezima i dodavanjima.

Žrtva jedne Messijeve minijature bio je i naš Miralem Pjanić, kojem je najbolji igrač Barcelone 'prodao' dribling koji ga je potpuno izbacio iz ravnoteže.

Kolika je bila Pjanićeva nemoć u namjerama da zaustavi najboljeg igrača današnjice najbolje pokazuje njegova reakcija nakon Messijevog uspješnog driblinga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Argentinac je nezaustavljivo protrčao, a Pjanić je frustraciju izliječio vrištanjem, što ažurnim i spremnim kamermanima nije promaklo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.