Pjaniću visoka ocjena, povreda nije ozbiljna

Dobre vijesti

Pjaniću visoka ocjena, povreda nije ozbiljna

E. Škorić

Miralem Pjanić odigrao je sjajno prvih 45 minuta za Juventus protiv Dinama.

Juve je slavio s 4:0 na Maksimiru, a Pjanić je briljirao u prvom dijelu. Dao je pogodak u 24. minuti, a u 31. minuti asistirao je Higuainu za 2:0.

Potom se, nažalost, naš reprezentativac povrijedio i nije igrao u drugom dijelu.

Calciomercato je objavio kako je Pjanić za svoj nastup, odnosno svojih 45 minuta zaradio ocjenu sedam, koliko su još jedino dobili Dybala i Higuain. 

U međuvremenu, ako je suditi po pisanju medija "na čizmi", ne trebamo brinuti zbog Pjanića. Udarac kojeg je dobio nije ozbiljan, ali ga je trener Massimiliano Allegri odlučio izvaditi iz igre zbog mjera predostrožnosti, obzirom da je Juve već vodio 2:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nama je to svakako drago čuti obzirom da se bliže važni kvalifikacijski duelu protiv Belgije u Briselu 7. i Kipra u Zenici 10. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi