Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača

Željo protiv Balzana

Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača

E. Škorić

Nogometaši Željezničara u utorak igraju prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni.

Plavi putuju na Maltu, te će odigrati meč sa Balzanom u okviru prvog pretkola Evropske lige.

Delegacija Željezničara će sa Sarajevskog aerodroma u 11:45 čarter letom otputovati na Maltu, a delegaciju čine stručni štab, članovi uprave, prijatelji i partneri kluba, te određeni broj novinara i i navijača.

Ekipu koju predvodi trener Milomir Odović sačinjava 17 igrača uz dva golmana.

Željo će u 17:45 sati na Hibernians stadionu u Paoli u ponedjeljak odraditi i jedan trening, a prije treninga je zakazana press konferencija na stadionu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očekuje se i oko 70 navijača na Malti, koji dolaze privatnim aranžmanima, ali i zvaničnim čarter letom kluba. Cijena ulaznica za navijače je tri eura.

Podsjetimo da se susret igra u utorak s početkom u 17:45 sati, a povratak u Sarajevo zakazan je za 23 sata.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije