Plavi odradili trening, Petrović na slatkim mukama

Željo sutra igra protiv AIK-a

Plavi odradili trening, Petrović na slatkim mukama

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su odradili posljednji trening pred sutrašnji meč drugog pretkola Evropske lige protiv AIK-a.

Plavi su danas na pomoćnom terenu stadiona Grbavica odradili posljednji trening pred prvi meč protiv švedskog AIK-a. Slavko Petrović je mogao računati na sve igrače koji su u odličnoj atmosferi odradili današnji trening.

Poznato je da je Želju prije nekoliko dana napustio Ivan Lendrić, ali u sastavu Plavih neće biti mnogo promjena jer će mjesto u napadu umjesto hrvatskog napadača zauzeti Stevo Nikolić. 

Danas su trenirali Ramović i Beganović koji su prijavljeni za ovu utakmicu, a na treningu je bio i novi igrač Željezničara Josip Projić. Lijevi bek još uvijek čeka potvrdu UEFA-e da može konkurisati za sutrašnju utakmicu, ali će prema svemu sudeći biti na raspolaganju Petroviću.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, utakmica na Grbavici između Željezničara i AIK-a igra se sutra od 20:45 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije