Plavi spremni za Standard

Odrađen trening

Plavi spremni za Standard

M. Šljivak

Fudbaleri Željezničara, odradili su večeras trening na stadionu Maurice Dufrasne u Liježu, gdje sutra igraju prvi meč trećeg pretkola Evropske lige protiv Standarda.

U jako dobroj atmosferi je protekao trening Plavih s Grbavice. Sarajevski tim je pun samopouzdanja nakon izbacivanja mađarskog velikana Ferencvaroša, te se nadaju kako mogu napraviti novo iznenađenje.

Pred timom Milomira Odovića je jako težak rival. Standard je već godinama jedan od najboljih belgijskih timova, a dovoljno je reći da su 10 puta osvajali titulu prvaka.

Međutim, posljednju su osvojili 2009. godine, a proteklih sezona su bili najviše u sjeni velikog Anderlechta. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Milomir Odović je na večerašnjem treningu uigravao taktike za sutrašnji meč. Nije želio novinarima otkriti sastav koji će istrčati sutra ne prelijepo zdanje stadiona u Liježu, ali vjeruje kako njegov tim može do pozitivnog rezultata.

Meč Standarda i Željezničara igra se sutra od 20 sati i 30 minuta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.