Po pojačanje u Madrid: Chelsea sprema mega-transfer?

Conte ima velike planove

Po pojačanje u Madrid: Chelsea sprema mega-transfer?

Prema pisanju pojedinih britanskih medija, Chelsea je za ljetni prelazni rok spremio jedan mega-transfer.

Na meti Plavaca nalazi se defanzivac Real Madrida Sergio Ramos, u kojem na Stamford Bridgeu vide pravog nasljednika za Branislava Ivanovića, koji će napustiti London.

Sergio Ramos ima 30 godina i može igrati na pozicijama stopera i desnog beka, a to je upravo nešto što treba Chelseaju nakon odlaska Ivanovića i Terryja. Ove sezone je u dresu Real Madrida odigrao 25 utakmica uz dva postignuta gola i jednu asistenciju.

Chelsea će za dovođenje Ramosa morati poslati veoma izdašnu ponudu Real Madridu, a vrijednost ovog fudbalera procjenjuje se na 40 miliona eura. Aktuelni ugovor sa kraljevskim klubom Ramosu važi do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koliko u ovim špekulacijama ima istine, pokazat će vrijeme, ali je definitivno jasno da Antonio Conte sprema velike stvari. Bit će zanimljivo...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi