Pobijedio bolest: Gotze se vratio na teren

Odlične vijesti

Pobijedio bolest: Gotze se vratio na teren

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund u pripremnoj utakmici za novu sezonu savladali su Urawa Redse sa 3:2.

Dortmund je jučer uspio da upiše pobjedu protiv Urawa Redsa sa 3:2, no rezultat je bio u drugom planu jer se nakon pola godine na teren vratio Mario Gotze. Njemački fudbaler bio je pola godine van terena jer je bolovao od rijetke bolesti mitopatije koja se manifestuje odumiranjem mišićnog tkiva.

Iako su mnogi vjerovali da je njegova karijera završena Gotze se uspio oporaviti i prije od očekivanog vratiti na teren. Iako je jasno da ima višak kilograma zaista je lijepo Gotzea ponovo vidjeti na zelenom terenu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi