Pobijedio rak testisa: Gutierrez u sastavu Newcastlea

Lijepa priča dolazi s otoka

Pobijedio rak testisa: Gutierrez u sastavu Newcastlea

A. Beganović

Argentinski fudbaler, Jonas Gutierrez, pobijedio je rak testisa i već za vikend mogao bi zaigrati za Newcastle.

Lijepa priča dolazi sa Otoka. Naime, Jonas Gutierrez koji se u posljednje vrijeme borio sa rakom testisa i iz ove borbe sa opakom bolešću je izašao kao pobjednik.

Malo ko je očekivao da će se hrabri Argentinac uspjeti vratiti na teren, odnosno da će se moći profesionalno baviti fudbalom. No, Jonas Gutierrez je vjerovao u sebe, nije odustajao, a menadžeru Newcastlea je na treninzima pokazao da je spreman za povratak.

Jonas Gutierrez će tako već za vikend najverovatnije biti u ekipi Newcastlea, koja će snage odmjeriti sa Aston Villom, a sasvim sigurno će njegov najljepši trenutak u karijeri biti kada ponovo istrči pred navijače Svraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije