Počasni špalir igrača Barce za rekordera Messija
Foto: epa.eu

Veliki respekt saigrača

Počasni špalir igrača Barce za rekordera Messija

Lionel Messi hat-trickom u večerašnjoj pobjedi Barcelone od 5:1 nad Sevillom postao je najbolji strijelac španske Primere svih vremena.

Argentinski čarobnjak je pogađao mrežu Andalužana u 21., 72., i 78. minuti utakmice na Nou Campu, a nakon što je glavni arbitar ovoga susreta označio kraj utakmice, Argentinac je doživio neviđene ovacije.

Leu nisu samo aplaudirali navijači katalonskog fudbalskog giganta, nakon što je završio na rukama svojih saigrača Messi je sa loptom u ruci sa ove utakmice prošao kroz špalir u kojem su stajale njegove timske kolege aplaudiravši su na putu ka svlačionici. 

Česte su prepirke između Messijevih fanova i onih Cristiana Ronalda, sreća je velika za sve ljubitelje fudbala pa živimo u vremenu ove dvojice velika!

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti