Pochettino: Moramo biti aktivni u ljetnom prelaznom roku

Pochettino: Moramo biti aktivni u ljetnom prelaznom roku

A. Beganović

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino izjavio je da njegov klub u ljetnom prelaznom roku mora potrošiti mnogo novca ukoliko se želi u narednoj sezoni uključiti u borbu za Ligu prvaka.

U 34. kolu Premiershipa fudbaleri Tottenhama nisu uspjeli savladati Southampton (2:2), te su tako izgubili gotovo sve izglede za plasman u Ligu prvaka.

"Tottenham u ljetnom prelaznom roku mora potrošiti mnogo novca kako bi pojačao svoju ekipu, koja će tek tada biti u stanju boritii se za Ligu prvaka. Naši navijači zaslužuju vidjetiti svoje ljubimce u Ligi prvaka", izjavio je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.