Pochettino: Ovo je primjer kakav Tottenham treba biti

Menadžer Spursa prezadovoljan

Pochettino: Ovo je primjer kakav Tottenham treba biti

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino bio je prezadovoljan izdanjem svoje ekipe u nedjeljnoj pobjedi nad Bilićevim West Hamom.

Spursi su slavili sa visokih 4:1, a trener kluba sa White Hart Lanea je svojim igračima odao priznanje nakon visokog trijumfa.

"Prezadovoljan sam izdanjem svoje ekipe, koja je odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni. Čestitam svojim igračima, od kojih očekujem da ovako i nastave", rekao je Pochettino, te dodao:

"Mi smo najmlađa ekipa u Premiershipu i samopouzdanje nam je na visokom nivou. Ovo je primjer kako želimo igrati u budućnosti i ići ćemo korak po korak ka ostvarivanju našeg cilja, a to je plasman u Ligu prvaka".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je ovom pobjedom stigao na peto mjesto na tabeli Premiershipa i sada ima četiri boda manje od vodećeg Leicestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.