Pochettino potvrdio ponudu za Isca

Tottenham gostuje Real Madridu

Pochettino potvrdio ponudu za Isca

Fudbaleri Tottenhama gostovat će večeras Real Madridu u sklopu Lige evropskih prvaka, a njihov trener Mauricio Pochettino potvrdio je da je Tottenham 2016. poslao zvaničnu ponudu za Isca.

Španac se prošle sezone prometnuo u ključnog igrača u pohodu na Ligu evropskih prvaka.

Spurs je Iscu ponudio ugovor na početku sezone, ali je ponuda odbijena, a Isco je nastavio igrati pod vodstvom Zinedinea Zidanea.

"Svaki trener želi imati najbolje igrače", rekao je Pochettino i dodao: 

"Isco dokazuje da je jedan od najboljih igrača na svijetu. Pratili smo ga neko vrijeme, vidio sam ga u različitim klubovima u svojoj karijeri i gdje je god igrao bio je igrač s velikom kreativnošću i sposobnostima znad prosjeka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"On je igrač koji je dosegao zrelost u ovom sjajnom klubu i očito je igrač na kojeg moramo posebno obratiti pažnju. Njegova magija i kvaliteta su neupitni."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi