Pochettino: Sjajan je osjećaj biti drugi na tabeli

Trener Tottenhama veoma sretan

Pochettino: Sjajan je osjećaj biti drugi na tabeli

Ekipa Tottenhama je današnjom pobjedom kući protiv Watforda i porazom Cityja od Leicestera došla do druge pozicije na tabeli Premiershipa.

Njihov trener Mauricio Pochettino veoma je zadovoljan igrama svoje ekipe, ali i drugim mjestom na tabeli. On poručuje da su tek sada pravi ispiti pred njegovim mladim timom.

"Zaista je sjajno što smo drugi na tabeli. To je realnosti i mi smo to zaslužili. Veoma sam ponosan na igrače, ali ovako moramo nastaviti i dalje. Sada nam slijedi jako težak meč u gostima kod Cityja i to će biti pravi ispit za nas", rekao je Pochettino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je jedini gol u današnjoj pobjedi za Tottenham postigao Trippier u 64. minuti utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije