Pochettino: Tottenham će uskoro osvajati trofeje

Menadžer Pijetlova optimističan

Pochettino: Tottenham će uskoro osvajati trofeje

A. Beganović

Menadžer Tottenhama, Mauricio Pochettino, uvjeren je da će njegova ekipa u naredne dvije godine osvojiti barem jedan trofej.

Iako su u sezonu njegovi izabranici ušli loše, Mauricio Pochettino, je uvjeren da su na pravom putu, te da će uskoro u vitrine londonskog kluba doći novi pehar.

"Treba nam vremena kako bismo prošli kroz težak period, no osjećam da ćemo uskoro biti mnogo bolji. Siguran sam da će Totenham ostvariti značaj uspjeh u narednoj godini ili dvije. Ekipa će u tom periodu uzeti trofej", izjavio je menadžer Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.