Podolski: Znam gdje ide Schweinsteiger

Njemači dvojac u MLS-u?

Podolski: Znam gdje ide Schweinsteiger

E. Čaušević

Njemački fudbaler Lucas Podolski izjavio je da zna gdje će njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Bastian Schweinsteiger nastaviti svoju karijeru.

Schweinsteiger je prošlog ljeta napustio Bayern i karijeru je odlučio nastaviti u Manchester Unitedu, ali to nije bio pravi potez. Njemački igrač ove sezone nije u planovima Josea Mourinha, te će vjerovatno već u januaru napustiti Old Trafford.

Podolski je za njemački "Bild" izjavio da zna gdje će njegov prijatelj nastaviti karijeru, te da bi uskoro ponovo trebali zaigrati zajedno.

"Naravno da možemo igrati opet zajedno. Ideja o odlasku u SAD je odlična, mislim da će i on uraditi isto. Imam godinu dana ugovora sa Galatom, ali postoji šansa da već u januaru odem u MLS. Vjerujem da će i Bastian doći, nije pošteno da mu se ovo dešava u Unitedu i želim da što prije ode", rekao je Podolski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi