Pogba danas potpisuje za United?
Foto: EPA

Transfer vrijedan 110 miliona eura

Pogba danas potpisuje za United?

Paul Pogba bi, po svemu sudeći, već danas mogao postati novi fudbaler Manchester Uniteda.

Prema pisanju brojnih evropskih medija, Pogba se sinoć zaputio u Los Angeles, gdje će biti podvrgnut ljekarskom pregledu nakon kojeg će potpisati ugovor.

Francuski fudbaler je boravio na odmoru u Miamiju, a na internetu je osvanula fotografija s jednim fanom koja je navodno snimljena na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

Podsjetimo, Paul Pogba će prelaskom u United postati najskuplje plaćeni fudbaler u historiji, s obzirom da će ga Crveni đavoli platiti 110 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Pogbu će ovo biti povratak na Old Trafford, kojeg je napustio prije četiri godine, kada ga se Ferguson olako odrekao i poslao u Juventus bez obeštećenja. Kada pogledamo situaciju iz ove perspektive, shvatimo koliko je to bila skupa greška za Manchester United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi