Pogba: Došao sam u United zbog titule

Ne nedostaje motiva

Pogba: Došao sam u United zbog titule

Francuski fudbaler Paul Pogba izjavio je kako se u Manchester United vratio s ciljem da osvoji titulu. 

U novu sezonu Crveni đavoli su ušli dominantno, pošto su u prvom kolu na Old Traffordu uvjerljivo savladali West Ham s 4:0, a jedan od strijelaca na tom meču bio je i Paul Pogba. 

Nastavak sezone Pogba dočekuje s velikim optimizmom i vjeruje da se Manchester United može okititi šampionskim naslovom.

"Došao sam ovdje da osvojim Premier ligu, ali i sebi istovremeno da pružim izazov. Ipak, ono što je najvažnije jeste titula. Moj san je bio da igram za ovaj klub i, kada sam otišao 2012., oduvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje", kazao je Pogba za britanske medije, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tada nisam bio član prve postave, ali sam sada ponovo ovdje i sretan sam. Odrastao sam i sazrio u Italiji, a u Manchester United sam se javio kao čovjek, muškarac", naglasio je Pogba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije