"Pogba je rekao Perezu da voli Real"

Tvrdi Francisco Buyo

"Pogba je rekao Perezu da voli Real"

Iako su španski mediji objavili kako će Paul Pogba potpisati predugovor sa Barcelonom, sada se u cijelu priču uključio i madridski Real.

Bivši golman 'kraljevskog kluba' Francisco Buyo tvrdi da je reprezentativac Francuske već rekao Florentinu Perezu da voli Real Madrid. 

"Florentino Perez pohvalio je Pogbu i pitao ga voli li Real Madrid. Ako pitate igrača voli li vašu momčad, a on odgovori pozitivno, to znači da želi doći u klub", kazao je Buyo. 

Real bi mogao iskoristiti činjenicu da su u klubu već njegovi saigrači iz reprezentacije Benzema i Varane, ali i Zinedine Zidane koji bi ga trebao nagovoriti na dolazak na Santiago Bernabeu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.