Pogba. Moja najbolja utakmica u sezoni

Nebesko-plavi će ga dugo pamtiti

Pogba. Moja najbolja utakmica u sezoni

A. Beganović

U derbiju 12. kola italijanskog fudbalskog prvenstva Juventus je u Rimu s 3:0 savladao Lazio, a dva pogotka postigao je francuski veznjak Paul Pogba.

Francuski reprezentativac vodio je Staru damu do pobjede u Rimu, a nakon susreta je izjavio da je odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni.

"Moja najbolja utakmica u sezoni, tako da ću se potruditi da zadržim ovaj nivo igre. Sada se moramo fokusirati na utakmicu Lige prvaka. Imamo sjajnu ekipu, koja ima snage da se plasira u narednu fazu Lige prvaka", izjavio je Pogba, koji se osvrnuo i na špekulacije o prelasku u Real Madrid.

"Real je veliki klub, no sretan sam u Juventusu i nadam se da ću ovdje ostati dugo vremena", zaključio je francuski veznjak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.