Pogba opisao trenutak kada je prekrižio Manchester United

Najveća Fergusonova greška

Pogba opisao trenutak kada je prekrižio Manchester United

Trenutno jedan od najboljih mladih igrača i vjerovatno budući najbolji fudabeler svijeta Paul Pogba opisao je trenutak kada je shvatio da je višak u Manchester Unitedu.

Crveni đavoli su igrali sa Blackburnom, a Pogba je bio na klupi.

"Desilo se to u decembru 2011. godine. Igrali smo sa Blackburnom i tada sam rekao Fergusonu da me uvede u igru jer sam spreman. Čekao sam da uđem u igru, ali prednost je dobio Ji Sung Park. Tada sam definitivno odustao od Manchester Uniteda", rekao je Pogba i dodao:

"Kasnije sam otišao u Juventus i kritikovali su me mnogi koji nisu imali povjerenja u mene. Sumnjali su u moje igračke sposobnosti, a sada vide da to baš i nije tako".

Jedinu grešku u cijeloj priči napravio je legendarni Sir Alex Ferguson, koji se zaista olako odrekao Pogbe. Mladi Francuz se odlično uklopio u Juventusu, a sve ostalo je historija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije