Pogba pokazao veliko srce

Nesvakidašnji gest

Pogba pokazao veliko srce

Paul Pogba uoči debija za Manchester United pokazao je svoju ljudsku stranu. 

Osim fudbalskog umijeća Pogbu krasi i veliko srce, a to svakako potvrđuje i nesvakidašnji gest koji je napravio prije nego što je u debiju za Manchester United dao veliki doprinos u pobjedi nad Southamptonom (2:0). 

Pogbi je pri izlasku na teren društvo pravio dječak po imenu Tomi, hendikepirani navijač Juventus, koji je bio slomljen i razočaran kada je saznao da je njegov idol prelazi iz Juventusa na Old Trafford. 

Priča o njemu je došla i do Pogbe. Francuz je odmah reagovao, pa je Tomiju i njegovoj porodici platio put i boravak u Manchester gdje su bili njegovi gosti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi