Pogba slomio otpor Bologne
Foto: EPA

Pobejda Juventusa

Pogba slomio otpor Bologne

M. Šljivak

Juventus je u 34. kolu italijanske Serie A na svojoj Areni došao do nove pobjede. Uz mnogo muke Stara dama je savladala Bolognu rezultatom 1:0 golom Paula Pogbe.

Pogba je od prvog trenutka pokazao da će biti najveća opasnost po gol gostiju. Imao je dva sjajna  pokušaja na otvaranju da bi potom i Pirlo prijetio Curciju, koji je bio sjajan na golu. 

Curci je bio siguran i nakon pokušaja Marchisija, pa je Bologna na poluvrijeme otišla bez primljenog pogotka (0:0).

Golman Bologne je spriječavao domaće igrače da dođu do pogotka sve do 64. minuti. Pogodio je Paul Pogba za prednost Stare dame od 1:0. 

Zatim je i Curci sjajno reagovao nakon šuta Isle. Ponovo je probao i Pogba, ali je do kraja susreta ostalo 1:0 za Juventus.

Seria A, 34. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus - Bologna 1:0 (Poga 64')


Paul Pogba Goal ~ Juventus VS Bologna 1-0 ~ 19... by All_Goals

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.