Pogba spreman, sljedeće sedmice na terenu

Prenosi Telegraph

Pogba spreman, sljedeće sedmice na terenu

Prema pisanju engleskih medija, Paul Pogba se oporavio od povrede zadnje lože i ubrzo će ponovo biti na raspolaganju menadžeru Manchester Uniteda.

Francuski nogometaš je zaradio povredu 12. septembra u meču Lige prvaka protiv Basela, a iako je isprva bilo najavljeno da će njegovo 'bolovanje' trajati šest sedmica, ispalo je više od osam. 

Telegraph je izvijestio da se Pogba danas osjeća dobro, ali unatoč tome neće biti u konkurenciji za predstojeću utakmicu koju Manchester United igra protiv Newcastlea, nego tek sljedeće sedmice. Razlog leži u tome što je Mourinho odlučio da ne rizikuje te da omogući Pogbi još vremena da bude potpuno fit. 

Pogba je igrao dosta dobro do povrede koja ga je zaustavila na određeni period. Na četiri prvenstvene utakmice je postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi